Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Cene in veljavnost ponudbe

Vse cene na spletni strani že vsebujejo DDV.

Skladno z zakonskimi normativi podjetje Trgocev d.o.o., ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

 

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na kontaktni e-mail naslov, naveden na dnu te strani.

Varovanje osebnih podatkov

Anketiranec ali kupec podjetju SIGNAL AM d.o.o., kot upravljavcu dovoljuje, da vodi, vzdržuje, združuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in in 67/07). Upravljalec zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, ter za druge trženjske namene.

 

Organizator/upravljavec se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe naročila ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Uporabnik se strinja, da bo o morebitnih nepravilnostih obvestil SIGNAL AM d.o.o., OBRTNA CONA LOGATEC 25, 1370 LOGATEC ali na e-naslov: info[afna]signal-pirotehnika.si. SIGNAL AM d.o.o.si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. SIGNAL AM d.o.o. se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh, dopolnjene pogoje objavil na spletnih straneh www.signal-pirotehnika.si.