Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Cene in veljavnost ponudbe

Vse cene na spletni strani so dokončne glede na dan naročila in že vsebujejo DDV. Po zaključku nakupa boste prejeli potrditev prejema naročila preko e-pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu. Vrednost DDV-ja in strošek poštnine sta razvidna iz cenika na strani za naročilo in iz e-mail sporočila, ki ga dobite po potrditvi naročila. Pridržujemo si pravico do napak pri opisu, ceni in roku dostave. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Plačilo po povzetju

Izdelek, kupljen na spletni strani, lahko plačate po povzetju. To pomeni, da v naprej ne plačujete ničesar. Denar izročite poštnemu uslužbencu ali dostavljavcu ob prevzemu paketa.

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na kontaktni e-mail naslov, naveden na dnu te strani. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora podjetju vrniti najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Originalno zapakiran, neuporabljen izdelek pošljete skupaj z vašimi kontaktnimi podatki in številko računa na naslov, naveden na dnu te strani. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika, kopija pa se avtomatsko pošlje na e-mail naslov kupca. Kupec lahko na zahtevo dobi kopijo pogodbe (naročila) v elektronski obliki na e-mail naslov.

Spreminjanje naročila

Kupec lahko svoje naročilo prekliče ali spremeni tako, da na spletni strani odda novo naročilo z novimi podatki, na kontaktni e-mail naslov, naveden na dnu te strani, pa pošlje zahtevek za preklic prvotnega naročila. Kupec lahko naročilo prekliče ali spremeni tudi po telefonu.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 45 dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-mail naslov, naveden na dnu te strani, blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh.

Varovanje osebnih podatkov

Anketiranec ali kupec podjetju TRGOVINA S PIROTEHNIČNIMI IZDELKI SIGNAL, ANITA PETROVČIČ, S.P., kot upravljavcu dovoljuje, da vodi, vzdržuje, združuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in in 67/07). Upravljalec zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, ter za druge trženjske namene. 

Organizator/upravljavec se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe naročila ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Uporabnik se strinja, da bo o morebitnih nepravilnostih obvestil podjetje TRGOVINA S PIROTEHNIČNIMI IZDELKI SIGNAL, ANITA PETROVČIČ, S.P., OBRTNA CONA LOGATEC 25, 1370 LOGATEC ali na e-naslov: info[afna]signal-pirotehnika.si. TRGOVINA S PIROTEHNIČNIMI IZDELKI SIGNAL, ANITA PETROVČIČ, S.P. si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. TRGOVINA S PIROTEHNIČNIMI IZDELKI SIGNAL, ANITA PETROVČIČ, S.P. se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh, dopolnjene pogoje objavil na spletnih straneh www.signal-pirotehnika.si.